Βροχές και Χιόνια στα Ορεινά

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στην Ήπειρο μετά από 2-3 ημέρες σχετικά καλές με την καλύτερη από αυτές,την ημέρα των Χριστουγέννων.Πάμε να δούμε αναλυτικά την εξέλιξη του καιρού για το επόμενο τριήμερο αλλά και για την Πρωτοχρονιά.

Τετάρτη 27/12/2017
Η ημέρα θα ξεκινήσει με άστατο καιρό.Τοπικές βροχές θα σημειώνονται και τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.Οι άνεμοι Ν-ΝΑ 2-5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 ως 15 βαθμούς Κελσίου.
Πέμπτη 28/12/2017
Από τις πρώτες πρωινές ώρες θα εκδηλώνονται βροχές και τοπικές καταιγίδες με τα φαινόμενα μέχρι και το μεσημέρι να επεκτείνονται σε ολόκληρη την Ήπειρο.Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά τμήματα(ενδεικτικό υψόμετρο 1200-1300 μέτρα).Οι άνεμοι Ν-ΝΑ 2-9 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 14 βαθμούς Κελσίου.
Παρασκευή 29/12/2017
Άστατος καιρός με βροχές και τοπικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά τμήματα(ενδεικτικό υψόμετρο 900-1100 μέτρα).Τις απογευματινές/βραδυνές ώρες εξασθένηση των φαινομένων.Οι άνεμοι N-NA 1-3 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 ως 11 βαθμούς Κελσίου.

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με λίγη ψύχρα τις πρωινές ώρες.Παγετός θα σημειωθεί τις 30/12/2017.Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα έχει μαλακό καιρό με ηλιοφάνεια.Την Πρωτοχρονιά ο καιρός ενδέχεται να παρουσιάσει αλλαγή όπου και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες.Σαν πρώτη εικόνα δεν διακρίνεται κάποια σημαντική μεταβολή του καιρού με ψύχος και χιόνια για το πρώτο πενθήμερο του Ιανουαρίου παρά μόνο με κάποιες βροχές και χιόνια στα ορεινά.Για τυχόν αλλαγές θα ενημερώσουμε σύντομα!!


Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις