Θυελλώδεις άνεμοι...και καταιγίδες δίχως αύριο!!

Eπιδείνωση παρουσιάζει ήδη από χθες ο καιρός με βροχές και τοπικές καταιγίδες.Εκ νέου μεταβολή θα παρουσιάσει σήμερα Παρασκευή ο καιρός με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.Τα φαινόμενα θα είναι έντονα και θα έχουν διάρκεια.Ιδιαίτερη προσοχή στους ενισχυμένους νοτιάδες.Επίσης,ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Παρασκευή 1/12/2017

Από τις πρώτες πρωινές ώρες θα εκδηλώνονται ισχυρές βροχές και τοπικά έντονες καταιγίδες.Τα φαινόμενα τις μεσημεριανές ώρες θα ενταθούν ακόμα περισσότερο.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως  17 βαθμούς.Οι άνεμοι Ν-ΝΔ 5-9 μποφόρ.

Σάββατο 2/12/2017

Ο καιρός του Σαββάτου δεν θα παρουσιάσει σημαντική αλλαγή.Οι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες θα διατηρηθούν μέχρι και τις απογευματινές ώρες.Ύστερα ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 16 βαθμούς.Οι άνεμοι Ν-ΝΔ 2-5 μποφόρ.

Κυριακή 3/12/2017

Νέα μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός τις Κυριακής.Από τις πρώτες πρωινές ώρες βροχές και τοπικές καταιγίδες.Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα.Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά τμήματα της Ηπείρου.(Ενδεικτικό υψόμετρο 1400-1500 μέτρα).Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 14 βαθμούς.Οι άνεμοι Ν-ΝΔ 2-8 μποφόρ.

Καλό μήνα να έχουμε!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις