EΡΧΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ..

Αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός μετά από αρκετές ημέρες ανομβρίας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.Ας δούμε αναλυτικά την εξέλιξη του καιρού.

Για αύριο Κυριακή 5/11/2017

Ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες νεφώσεις να κάνουν την εμφάνιση τους τις απογευματινές χώρες.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 ως 19 βαθμούς Κελσίου.Οι άνεμοι Ν-ΝΔ από 1 ως 2 μποφόρ.


Δευτέρα 6/11/2017

Ο καιρός θα καταστεί άστατος.Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειώνονται κατά διαστήματα κυρίως μετά τις απογευματινές ώρες.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5  ως 19 βαθμούς Κελσίου.Οι άνεμοι Ν-ΝΑ από 2 ως 5 μποφόρ.

Τρίτη 7/11/2017

Ασθενείς και τοπικές βροχές θα σημειώνονται μέχρι τις μεσημεριανές ώρες.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8  ως 20 βαθμούς Κελσίου.Οι άνεμοι Α-ΝΑ από 1 ως 4 μποφόρ.

Τετάρτη 8/11/2017

Από τις πρώτες πρωινές  ώρες θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές.Γρήγορα τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε ολόκληρη την Ήπειρο.Τις μεσημεριανές ώρες οι βροχές θα αποκτήσουν έντονο χαρακτήρα και θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9  ως 16 βαθμούς Κελσίου.Οι άνεμοι  Ν-ΝΔ από 1 ως 3 μποφόρ.Τις βραδινές ώρες της Τετάρτης θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα πολύ ορεινά τμήματα της Ηπείρου

Η Τετάρτη θα είναι η ημέρα με τα πιο έντονα φαινόμενα τα οποία χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής διότι είναι ικανά να προκαλέσουν προβλήματα.Η ποσότητα νερού που θα πέσει στο έδαφος σε μερικές περιοχές θα είναι υψηλή!!





Στο παρακάτω γράφημα διακρίνεται η τάση του καιρού[υετός(mm) και θερμοκρασία στα 850 hpa(1400m)]




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις