ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΙΟΝΙΑ??

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ:Αλλαγή του καιρού περιμένουμε με βροχές αλλά και τοπικές χιονοπτώσεις που θα τις χαρακτηρίσω ήπιες.Νωρίς για την εποχή αλλά όχι αιφνιδιαστικές και σπάνιες.Ακολουθεί η πρόγνωση... 


ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28/11/2016 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30/11/2016





ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28/11/2016

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ:Nεφώσεις με   βροχές και τοπικές καταιγίδες.(Χιόνια στα πολύ ορεινά τμήματα).Οι άνεμοι Ν-ΝΑ 2 ως 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 ως 18 βαθμούς.



ΗΠΕΙΡΟΣ: Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες(Xιόνια στα πολύ ορεινά τμήματα).Οι άνεμοι Ν-NΑ 2 ως 6 μποφόρ.Η Θερμοκρασία κυμανθεί απο 4 ως 21 βαθμούς.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ:Νεφώσεις με σποραδικές βροχές(καταιγίδες μπορεί να σημειωθούν τις πρωινές ώρες) .Οι άνεμοι Ν-ΝΑ 1 ως 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 12 ως 20  βαθμούς.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:Νεφώσεις με βροχές(πιθανότητα για καταιγίδα) .Οι άνεμοι Ν-ΝΑ 1 ως 3 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 ως 17 βαθμούς.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29/11/2016

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ:Νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα βροχής μέχρι το μεσημέρι(Το βράδυ πιθανότητα ασθενής χιονόπτωσης στα ορεινά και ημιορείνα τμήματα).Οι άνεμοι Α-ΝΑ  2 ως 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 3 ως 10 βαθμούς.



ΗΠΕΙΡΟΣ:Νεφώσεις με τοπικές βροχές ,το βράδυ ασθενής χιονόπτωση στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα(ίσως και χαμηλότερα).Οι άνεμοι ΝΑ-Α 2 ως 6 μποφόρ.Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 1 ως 18 βαθμούς.



ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ:Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενής βροχόπτωσης.Οι άνεμοι Α-ΝΑ 2 ως 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 8 ως 18 τοπικά  βαθμούς.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:Νεφώσεις με τοπικές βροχές το βράδυ ασθενής χιονόπτωση στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα .Οι άνεμοι Α-ΝΑ 2 ως 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 2 ως 14 βαθμούς.


ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30/11/2016


ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ:Νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα βροχής και τοπικών χιονοπτώσεων σε ορεινά και ημιορεινά αντίστοιχα τμήματα.Οι άνεμοι Α-ΒΑ και το βράδυ Β-ΒΑ 2 ως  7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -2 ως 15 βαθμούς.

ΗΠΕΙΡΟΣ:Νεφώσεις με τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα(σε κάποια τμήματα ίσως να δουν χιονοπτώσεις και πεδινές περιοχές).Οι άνεμοι Ν-ΝΔ και το βράδυ Α-ΒΑ 2 ως 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -4 ως 11 βαθμούς.


ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ:Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενής βροχόπτωσης.Οι άνεμοι Ν-ΝΔ και το βράδυ Α-ΒΑ 2 ως 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 2 ως 11 βαθμούς.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες με γρήγορη βελτιώση.Οι άνεμοι Α-ΒΑ 2 ως 6 μποφόρ τοπικά.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -2  ως 6 βαθμούς.

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ:O βόρειος άνεμος δεν ευνοεί σημαντικές χιονοπτώσεις στην Ήπειρο.Με αποτέλεσμα το χιόνι στην παρούσα φάση να είναι παροδικό και ασθενές.Με την έλευση του Β-ΒΑ ρεύματος οι άνεμοι θα έιναι ισχυροί.Οπότε σε μερικές περιοχές οι νιφάδες που θα πέφτουν θα μεταφέρονται απο τον άερα.Xαμηλή πιθανότητα χιονόστρωσης στις περισσότερες περιοχές αλλά θα υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις