ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΒΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ........

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 09/10/2016 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ  10/10/2016



ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 09/10/2016

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ:Η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και αραιή συννεφιά.Μετά το απόγευμα και κυρίως το βράδυ η συννεφιά θα γίνει πυκνή.Οι άνεμοι Δ-ΝΔ  1 ως 2 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 7 ως 21 βαθμούς.



ΗΠΕΙΡΟΣ:Σχετικά καλή ημέρα το πρωί και το μεσημέρι με λίγες νεφώσεις.Το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα βροχής σε ορισμένα τμήματα της ηπέιρου.Το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στα παράκτια τμήματα της ηπείρου όπου και αργότερα τα φαινόμενα θα επεκταθόυν και σε αλλες περιοχές.Οι άνεμοι N-NΔ 1 ως 3 μποφόρ.Η Θερμοκρασία κυμανθεί απο 6 ως 24 βαθμούς.


ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ:Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά την διάρκεια της ημέρας.Αργά το βράδυ η συννεφιά θα πυκνώσει.Οι άνεμοι Δ-ΝΔ 1 ως 2 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 12 ως 24  βαθμούς.


ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:Ηλιοφάνεια αργά το απόγευμα θα εμφανιστούν πυκνά σύννεφα.Οι άνεμοι ΝΔ 1 ως 2 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 8 ως 20 βαθμούς.




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10/10/2016




ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ:Ήδη από τα ξημερώματα θα εκδηλώνονται Bροχές και τοπικές καταιγίδες.Εξασθένηση των φαινομένων μετά το μεσημέρι Οι άνεμοι Δ 1 ως  3 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 14 ως 22 βαθμούς.





ΗΠΕΙΡΟΣ:Βροχές και τοπικές καταιγίδες.Εξασθένηση των φαινομένων μετά το μεσημέρι.Οι άνεμοι Δ-ΝΔ 2 ως 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 12 ως 23 βαθμούς.




ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ:Βροχές θα εκδηλωθούν τα ξημερώματα και το πρωί,γρήγορη εξασθένηση των φαινομένων.Οι άνεμοι Δ 1 ως 3 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 17 ως 24  βαθμούς.



ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:Βροχές και καταιγίδες.Εξασθένηση των φαινομένων μετά το μεσημέρι.Οι άνεμοι Δ 1 ως 3 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 14 ως 20 βαθμούς.


ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙΡΟΥ:Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στην Ήπειρο στις 11-12 του μήνα.Μετά από αυτό το διάστημα ο καιρός θα παραμείνει άστατος με τοπικές βροχές και καταιγίδες χωρίς να έχει φανεί πότε θα έχουμε ουσιααστική βελτίωση του καιρού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις