ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5-8/9/2016

ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΘΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΒΡΟΧΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ!!
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 5/9/2016

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ:Ηλιοφάνεια το πρωί,το μεσημέρι θα αναπτυχθούν πυκνές νεφώσεις.Οι άνεμοι ασθενείς(απο 1 ως 3 μποφόρ).Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 14 ως 27 βαθμούς.

ΗΠΕΙΡΟΣ:Ηλιοφάνεια το πρωί,το μεσημέρι θα αναπτυχθούν πυκνές νεφώσεις και το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές σε ορισμένα τμήματα.Οι άνεμοι ασθενείς(απο 1 ως 3 μποφόρ).Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 13 ως 28 βαθμούς.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ:Ηλιοφάνεια το πρωί,το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν πυκνές νεφώσεις.Οι άνεμοι ασθενείς(απο 1 ως 2 μποφόρ).Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 18 ως 30 βαθμούς.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΤΡΙΤΗΣ  6/9/2016

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ:.Πυκνές νεφώσεις με τοπικές βροχές τα ξημερώματα.Ύστερα οι βροχοπτώσεις θα γενικευθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες ισχυρές.Οι άνεμοι ασθενείς ως μέτριοι(απο 2 ως 4 μποφόρ).Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 14 ως 21 βαθμούς.

ΗΠΕΙΡΟΣ:Πυκνές νεφώσεις με τοπικές βροχές τα ξημερώματα.Ύστερα οι βροχωπτώσεις θα γενικευθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.Οι άνεμοι ασθενείς(απο 1 ως 3 μποφόρ).Οι άνεμοι ασθενείς ως μέτριοι(απο 2 ως 4 μποφόρ).Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 13 ως 22 βαθμούς.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ:.Πυκνή συννεφιά με τοπικές βροχές να σημειώνονται το πρωί.Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες κυρίως το απόγευμα.Οι άνεμοι ασθενείς(απο 1 ως 3 μποφόρ).Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 18 ως 24 βαθμούς.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗΣ  7/9/2016

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ:.Συννεφιά με ισχυρές βροχές και τοπικές καταιγίδες, αλλά και μικρά ανοίγματα του καιρού το μεσημέρι και το απόγευμα.Οι άνεμοι ασθενείς ως μέτριοι(απο 2 ως 5 μποφόρ).Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 14 ως 26 βαθμούς.

ΗΠΕΙΡΟΣ:.Συννεφιά με βροχοπτώσεις και καταιγίδες έντονες.Οι άνεμοι ασθενείς ως τοπικά ισχυροί σε μερικά τμήματα(απο 2 ως 6 μποφόρ).Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 13 ως 28 βαθμούς.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ:Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες κάποια μικρά ανοίγματα κατά την διάρκεια της ημέρας.Οι άνεμοι ασθενείς ως μέτριοι (απο 2 ως 4 μποφόρ τοπικά ).Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 19 ως 30 τοπικά βαθμούς.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΠΕΜΠΤΗΣ  8/9/2016

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ:Κιόλας απο τις πρωινές ώρες θα σημειώνονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες,όπου θα συνεχιστούν σχεδόν όλη την υπόλοιπη ημέρα με εξασθένηση των φαινομένων απο τις βραδυνές ώρες.Οι άνεμοι ασθενείς ως μέτριοι (απο 2 ως 5 μποφόρ).Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 14 ως 26 βαθμούς.

ΗΠΕΙΡΟΣ:Ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους έντονες.Οι άνεμοι ασθενείς ως μέτριοι (απο 2 ως 5 μποφόρ).Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 13 ως 29 βαθμούς.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ:Ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες με βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων μετά το μεσημέρι.Οι άνεμοι ασθενείς ως μέτριοι (απο 2  ως 4 μποφόρ).Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 18 ως 30 βαθμούς.





Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις