ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩN ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ TΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 2 ΗΜΕΡΩΝ



ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ 23/8/2016

ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ(ΗΠΕΙΡΟΣ):Τοπικές καταιγίδες κατα διαστήματα κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν σε ορισμένες περιοχές οι οποίες διακρίνονται απο έντονη τοπικότητα και αστάθεια.Οι άνεμοι ασθενείς έως μέτριας έντασης.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 16(ημιορεινές περιοχές) βαθμούς έως 28 βαθμούς.
ΗΠΕΙΡΟΣ:Τοπικές καταιγίδες που θα αρχίσουν απο τα ΒΔ και θα επεκταθούν σε όλα τα τμήματα της ηπείρου.Οι άνεμοι ασθενείς έως μέτριας έντασης.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 18 έως 32 βαθμούς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ 24/8/2016


ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ(ΗΠΕΙΡΟΣ):Μικρή πιθανότητα για τοπικές μπόρες και καταιγίδες κατα διαστήματα κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν σε ορισμένες περιοχές .Οι άνεμοι μέτριας ως ισχυρής έντασης(4 με 5 και 6 μποφόρ).Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 14(ημιορεινές περιοχές) βαθμούς έως 26 βαθμούς.

ΗΠΕΙΡΟΣ:Πιθανότητα για τοπικές καταιγίδες απο το μεσημέρι και κυρίως το απόγευμα σε μερικά τμήματα της.Οι άνεμοι μέτριας ως ισχυρής έντασης(4 με 5 και 6 μποφόρ).Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 15 έως 32 βαθμούς.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις